Cauti informatii despre eScaun.ro?

Întrebări frecvente

Cu ce se ocupa eScaun.ro?

eScaun.ro este un producator roman de scaune, mese, fotolii si banchete, iar produsele folosite sunt pielea naturala de bivol, lemnul masiv de stejar si otelul fopsit electrostatic.

Se adreseaza industriei HoReCa produsele eScaun.ro?

eScaun.ro susține afacerile Românesti

Cumpără cu încredere pentru afacerea ta produsele eScaun.ro și iți oferim discount-uri atractive

Amenajarea interioară a locațiilor HoReCa (hoteluri, restaurante, birouri, săli de evenimente sau cafenele) este un factor cheie pentru atragerea clienților și întoarcerea lor în aceeași locație. 

eScaun.ro iți propune tot ce ai nevoie pentru afacerea ta, scaunebăncifotolii, canapele și mese. Produsele sunt lucrate manual, conțin materiale de înaltă calitate și răspund celor mai diverse stiluri: modern, contemporan, art nouveau, art deco, tradițional și clasic.

De ce sa alegi produsele noastre pentru afacerea ta?

 Obții prețuri avantajoase Alegi dintr-o gamă extinsă de produse, potrivit oricărui tip de Business Beneficiezi de asistență profesională, pentru a face cele mai bune alegeri Un parteneriat B2B direct de la producător

Industria HoReCa s-a schimbat de-a lungul timpului, dar dorințele clienților rămân aceleași, aceștia vor să se simtă relaxați și puțin răsfățați. Împreună putem contura un interior modern, în totală concordanță cu brandul și întreg conceptul dumneavoastră.

Cei mai mulți oameni apreciază experiența generală atunci când vine vorba de cafenele și restaurante, mai degrabă decât să servească doar o cafea sau o masă. Există diverși factori care influențează modul în care se simt clienții dumneavoastră, de la conceptul interior la culorile pereților, mesele, designul scaunelor, iluminatul chiar și muzica. 

De aceea, este important să lucrați cu o echipă de experți în domeniul ospitalității, astfel încât afacerea dumneavoastra să aibă un mediu primitor și confortabil, iar clienții dvs. să revină. Folosiți scaune moderne din piele de bivol într-o cafenea, bănci confortabile în restaurante, mese din lemn masiv și alte piese de mobilier, pentru a completa designul. Fiecare restaurant sau cafenea va inspira un stil și frumusețe aparte cu ajutorul produselor eScaun.ro.

Împreună vom oferi oaspților dumneavoastră cea mai bună experiență, creând interioare HoReCa unice.

Un restaurant sau o cafenea poate ieși în evidență prin aspectul său captivant și fermecător, iar pub-urile sau barurile pot influența buna dispoziție a oamenilor. Am inclus în această categorie și cramele, pentru că am observat o tendință în ceea ce privește nevoia de a crea locații care ar putea face pe oricine să se simtă confortabil atunci când degustă brânză și vin.

Un hotel nu este doar un loc de cazare, ci un serviciu complet. Concurența în acest domeniu de activitate este foarte mare, iar diferențierea se face prin designul interior și prin mobilierul ales. 

Din ce în ce mai multe hoteluri își redecorează interioarele datorită noilor trenduri și pentru că încearcă să își facă oaspeții să se simtă ca acasă. De-a lungul anilor, am luat în considerare nevoile și preferințele clienților, adaptând atât serviciile de design, cât și colecția de produse pe care le fabricăm. 

Un mediu de lucru bine conceput este unul care favorizează dezvoltarea și oferă o atmosferă pozitivă. Inovația constă în soluțiile noastre orientate spre design care vor transforma spațiul de birouri într-un mediu funcțional, optim și mai sănătos.

În ultimii ani am observat faptul că pentru birouri și spații de lucru se pune accentul pe transformarea acestora spre a oferi o atmosferă mai primițătoare și mai modernă. Recepția s-a transformat într-un lounge atractiv, cu mobilier confortabil iar sală de ședințe include scaune de conferință care inspiră și mese trendy. Scaunele de birou tind să fie mai atrăgătoare din punct de vedere vizual, fără a-și pierde funcționalitatea.

Suntem bucuroși să vă ajutăm cu produsele noastre de mobilier, pentru a crește starea de bine a echipei dvs. prin întreaga ambianță.

Scrie-ne acum la contact@escaun.ro sau la numărul de telefon 0743854732 și negociaza-ti discount-ul!

Deasemenea ne poți contacta și cu ajutorul formularului de CONTACT

Produsele eScaun.ro pot fi vandute si de alti comercianti?

Pentru parteneri și parteneriate

 

Dezvoltă-ți afacerea și vinde produsele eScaun.ro

Parteneriatul cu eScaun.ro reprezintă o oportunitate rapidă, simplă și eficientă de a comercializa produse de calitate direct de la producător. Puteți obține oferte avantajoase de preț pentru achiziții de volum, și salvați resurse importante, precum timp și bani. 

Dacă ai un magazin online sau fizic și dorești să vinzi scaunelebăncilefotoliile, canapelele și mesele produse de firma noastră, te rugăm să iei legătura cu noi prin email la adresa contact@escaun.ro sau la numărul de telefon 0743854732

Deasemenea ne poți contacta și cu ajutorul formularului de CONTACT.

De ce să alegi produsele noastre?

Suntem specializați în fabricarea și vânzarea de articole de mobilier lucrate manual, de înaltă calitate.

Fiecare dintre piesele noastre sunt realizate exclusiv din materiale de calitate superioară (piele de bivol, stofă, lemn de stejar). Este preocuparea noastră să îndeplinim dorințele și exigențele clienților noștri. Poți alege dintr-o gamă variată de produse, potrivite oricărui tip de business.

Produsele fabricate de eScaun.ro sunt dezvoltate și proiectate de echipa noastră, având un design unic pe piață. 

Contactează-ne și povesteste-ne despre business-ul sau proiectul tău.

În speranța unei colaborări de succes, vă mulțumim și vă stăm la dispoziție.

Cu drag,

Echipa eScaun.ro

eScaun.ro face parteneriate cu designerii?

Te invităm să devii partenerul nostruTe ajutăm cu mobilier pentru proiectul tău

Știm că secretul unei amenajari de succes este influențat de cele mai mici detalii, de aceea credem ca împreuna cu designerii putem crea un spațiu cu elemente de mobilier unice.

Ai un proiect pentru care intenționezi să recomanzi scaunebăncifotolii, canapele sau mese?

Te ocupi de proiecte de design de interior pentru clienții tăi, amenajezi apartamente pentru vânzare / închiriere / staging sau plănuiești să amenajezi birourile companiei? 

Escaun.ro iți vine în ajutor cu piese de mobilier care au un design modern, inovator și nou. 

Ești interesat de un parteneriat de lungă durată cu un producător de mobilier? 

Suntem bucuroși să te putem ajuta! Noi îți oferim oferte personalizate și reduceri speciale, asigurăm transportul și livrarea produselor în cel mai convenabil mod și vom inspecta cu atenție produsele înainte de expediere.

Cu ajutorul eScaun.ro poți amenaja apartamente și case standard, proprietăți rezidențiale de lux, cabane și case de vacanță, dar și spații nerezidențiale, cum ar fi clădiri administrative și birouri sau sucursale pentru contactul cu clienții. 

Extinde-ți activitatea, gama de produse și servicii impreună cu firma noastră și ne vom dezvolta reciproc în acest sector de activitate. Dacă dorești să începem colaborarea putem rezerva și pe site-ul eScaun.ro un loc special, care să facă trimitere către site-ul web al afacerii tale. 

Contacteaza-ne oricand, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. 

Trimite cu încredere un e-mail la contact@escaun.ro sau completează formularul din pagina de CONTACT.

Pentru întrebări și informații suplimentare ne gasiti la: 0743854732

Exista un ghid al dimensiunilor produselor eScaun.ro?

Dimensiunile si caracteristicile produselor vandute de eScaun

Unele produse nu corespund exact cu dimensiunile clasice. Din acest motiv am creat aceasta pagina, unde descriem dimensiunile produselor noastre în detaliu.

Mese: 180 x 100 x 77 x 3 cm (Lungime x Adâncime x Înalțime x Grosimea blatului)

Scaune: 87 x 57 x 63 x 52 cm (Înalțime totală x Adâncime x Lățime x Înălțime șezut)

Banci Dining: 106 x 76.5 x 61 x 56 cm (Înalțime totală x Adâncime x Lățime x Înălțime șezut)

Fotolii: 81 x 64 x 78 x 46 cm (Înalțime totală x Adâncime x Lățime x Înălțime șezut)

Toata detaliile aici

Care sunt produsele vandute de eScaun.ro?

Scaune, fotolii, banci si mese fabricate in Romania de eScaun

Dragostea pentru interioare unice și cererea de mobilier de înaltă calitate, îmbinate cu peste 10 ani de experientă, constituie fundamentul companiei noastre. Suntem specializați în fabricarea și vânzarea de articole de mobilier lucrate manual, de înaltă calitate, pentru casă și birou.

Produsele fabricate sunt scaunebăncifotolii, canapele și mese, toate fabricate manual, inovatoare în design și material. Toate produsele sunt realizate cu cea mai mare atenție și grijă. 

La noi vei găsi scaune de barscaune de livingscaune de birou și scaune de bucătărie, din piele și/sau stofă. De asemenea producem fotolii, canapele și bănci pentru dining, din piele de bivol și/sau stofă. Pe de altă parte suntem specializați și în mese din lemn masiv de stejar.

Scaunele sunt fabricate în principal dintr-un cadru de oțel în combinație cu piele de bivol și/sau material (stofă), iar mesele stau pe o structură metalică și un blat din lemn masiv de stejar.

Fiecare dintre piesele noastre sunt realizate exclusiv din materiale de înaltă calitate. Este preocuparea noastră să îndeplinim dorințele și exigențele clienților noștri. Selecția noastră mare de mese, scaune, canapele și fotolii sunt potrivite pentru toate spațiile și pentru un confort excepțional.

Produsele noastre pot înfrumuseța atât interioarele imobilelor private cât și interioarele hotelurilor, restaurantelor, birourilor sau cafenelelor. Se potrivesc cu orice stil, fie cu stilul industrial (al cărui design mizează pe lemn, piele, fier, oțel și forme brute, nefinisate), fie cu stilul alpin chic (al cărui design combină mobilierul modern și contemporan cu elemente brute), sau cu stilul scandinav (care folosește materiale naturale, mai ales lemnul, care oferă acel sentiment de căldură).

eScaun.ro acționează ca un element de legătură între producție și clientul final. Acest lucru ne permite să răspundem tuturor solicitărilor specifice clienților și să le punem în aplicare.

Am început această călătorie din dorința de a aduce în casele clienților noștri produse cu design original, atent lucrate, pregătite să înfrumusețeze orice spațiu. Produsele noastre de înaltă calitate sunt opțiune pentru cei care doresc rezistență și durabilitate, pentru că acestea sunt cele mai importante doua principii ale noastre.

Produsele fabricate de eScaun.ro sunt dezvoltate și proiectate de echipa noastră, având un design unic pe piață. eScaun.ro este locul în care sufletul și materia se combină într-un mod care tinde spre perfecțiune, o simfonie de forme, materiale, culori, dimensiuni, atingeri și trăiri, armonios orchestrate de bagheta unei echipe profesioniste.

Viața este inspirație, este emoție, frumusețe latentă și pasiune vie, este un univers pus în mișcare de ideile noastre în materie de mobilier.

Vă stăm la dispoziție să ne contactați dacă aveți nelămuriri cu privire la oricare dintre produsele sau serviciile noastre. 

Care sunt conditiile de garantie ale produselor eScaun.ro?

CONDIȚII DE GARANȚIE

GARANȚIA PRODUSELOR

Garanția se asigură în baza facturii fiscale, a certificatului de garanție care trebuie sa fie corect completat, a produsului ce face obiectul garanției, împreuna cu o menționare scrisă a defectului. Obiectul achiziționat este necesar să-l prezentați cu toate accesoriile cu care produsul a fost livrat.

În timpul perioadei de garanție producătorul își rezerva dreptul de a repara sau înlocui subansamblul care se dovedește a fi defect.

Garanția acoperă numai acele defecte care apar în folosirea normală a produsului și nu se aplică pentru acțiunile ce nu sunt conforme instrucțiunilor de utilizare (loviri mecanice, zgarieturi, depășire greutate maximă admisă etc).

Întreținerea și reparațiile în termen de garanție se execută de către compania eScaun.ro.

Costul trimiterii produsului pentru care se acordă garanție la unitatea service, cade în sarcina cumparatorului, firma noastră suportând costul trimiterii produsului reparat la cumpărător.

Perioada de rezolvare a reclamației de la data sesizarii este cea prevăzută de lege, garanția prelungindu-se cu durata în care a fost produsul în reparație.

În cazul în care produsul nu poate fi reparat, el va fi înlocuit cu un alt produs ales de cumparator, cu plata diferențelor de preț.

În cazul în care cumpărătorul nu dorește un alt produs, clientului i se returnează suma plătită pe produs, diminuată proporțional cu numărul de luni de utilizare a produsului din cele 24 de luni de garantie. (ex: dacă produsul a fost utilizat 6 luni de zile, se returnează 6/24 = 75% din suma plătită inițial).

Care sunt conditiile de retur ale produselor eScaun.ro?

CONDIȚII DE RETURNARE

Ce se întâmplă în cazul în care clientul primește un produs cu defect / care nu corespunde cerințelor?

S.C. FIESTA IW S.R.L vă roagă ca toate produsele să fie verificate imediat ce le-ati primit. 

Ne puteți informa asupra oricăror daune sau discrepanțe în termen de 3 zile lucrătoare de la data livrării. 

Orice reclamație privind starea produselor livrate către cumpărător va fi semnalată în scris completand formularul de pe pagina de contact sau la adresa de e-mail contact@escaun.ro. Va trebui să furnizați numărul facturii, numele produsului, daunele pretinse iar, acolo unde este cazul, și poze.

S.C. FIESTA IW S.R.L dorește să aducă la atenția clientului, că dreptul de returnare nu se aplică în următoarele situații:

- pentru comanda de mărfuri care sunt realizate după specificațiile clientului sau sunt clar adaptate nevoilor personale;

- produsele personalizate sau cele care au fost realizate dupa cerintele dumneavoastra;

- în cazul anulării unei comenzi a unor produse personalizate ce au intrat în procesul de execuție, veți fi de acord sa plătiți întreaga sumă pentru produsele respective;

- produsele despre care se observa ca au fost folosite;

- produsele cu defect ce au fost deteriorate după ce le-ati primit sau în timp ce le returnati;

 

Cine este răspunzător de plata taxelor de livrare în cazul returnării produselor?

Taxele de livrare vor fi responsabilitatea cumpărătorului cu excepția cazurilor când produsele sunt deteriorate, cu defecte sau incomplete.

Atragem atenția că, în cazul în care produsele a căror returnare se solicita prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

 

În cât timp se returnează banii înapoi?

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

“Clienți” sau “consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clienții cu personalitate juridica nu au dreptul să denunțe unilateral contractul, legislația în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Care sunt conditiile de plata si livrare ale produselor eScaun.ro?

INFORMAȚII DE LIVRARE

IMPORTANT! 

Din cauza faptului că fiecare produs este fabricat la cerința clientului, nu se poate garanta existenta în stoc permanentă a produselor prezente pe site, și există posibilitatea ca să apare întârzieri la livrari sau să nu se poată livra o anumită comandă. In aceste cazuri speciale, eScaun.ro are dreptul de a anunța clientul despre aceaste întârzieri.

Transportul este GRATUIT pentru toate comenzile.

ATENȚIE! Unele produse vin DEZASAMBLATE, astfel încât clientul este nevoit să asambleze produsele după livrare. Printre aceste produse se numără: mesele și scaunele

Pe fiecare cutie este lipită hârtia cu datele clientului și produsul comandat, iar factura și certificatul de garanție se vor trimite prin e-mail.

Nu se acordă transport gratuit în zonele izolate terestre (Sulina, Sf Gheorghe, etc).

In cazul in care nu veti fi gasit la termenul stabilit pentru livrare, curierul va pastra bunurile comandate inca 1 – 3 zile incercand contactarea dvs. pentru a finaliza livrarea. In cazul in care nu veti fi gasit si produsul se va intoarce la noi, NU se va returna suma comenzii, dar aveti posibilitatea unei retrimiteri contracost a comenzii.

Firma S.C. FIESTA IW S.R.L nu răspunde de eventualele deteriorări ale produselor ce sunt transportate necorespunzător prin intermediul curierilor.

Produsele trebuie sa ajunga la destinatie 

Între 6-8 săptămâni de la comanda plasată pe site- ul nostrueScaun.ro

Vă rugăm să ne contactați telefonic în cazul în care coletul dumneavoastră întârzie peste aceste termene!