CULORI LEMN SI PICIOARE LEMN LA SCAUNELE DE DESIGN

CULORI PICIOARE LEMN

Descoperiți gama noastră variată de culori pentru picioarele din lemn, care vă permit să vă personalizați mobilierul în conformitate cu preferințele și stilul dvs. indidivual. De la tonuri naturale și calde de lemn de nuc sau stejar, până la finisaje vopsite în culori moderne și îndrăznețe, oferim o varietate de opțiuni pentru a completa orice design interior.

Indiferent dacă doriți să creați un aspect rustic și tradițional sau să adăugați o notă contemporană și vibrantă, culorile noastre pentru picioarele din lemn vă permit să vă transformați spațiul într-un refugiu al stilului și frumuseții. Alegeți culorile picioarelor din lemn care se potrivesc cel mai bine esteticii și preferințelor dvs. și transformați fiecare piesă de mobilier într-o operă de artă personalizată.

ENGLISH ANTIQUE

WEATHERED

LIGHT BROWN

MOCCA BLACK

OLD BASSANO

CUBAN ANTIQUE

CARBON

BLACK

CULORI LEMN BLAT MESE

Ne mândrim cu o gamă variată de culori și nuanțe, fiecare aducând propria sa poveste și calitate distinctivă în fiecare bucățică de lemn. De la tonuri calde și îmbietoare de stejar și nuc, până la eleganța și rafinamentul oferit de cireșul și mahonul întunecat, avem ceva pentru fiecare preferință și stil de decor.

Indiferent dacă vă doriți să aduceți în casă o notă rustică și plină de farmec sau sunteți în căutarea unei estetici moderne și minimaliste, lemnul natural este alegerea perfectă pentru a vă transforma spațiul într-un sanctuar al confortului și bunăstării.

Fiecare masă este creată cu atenție la detalii și expertiză artizanală, pentru a vă asigura că fiecare piesă este nu doar o simplă bucată de mobilier, ci o operă de artă funcțională ce va îmbogăți și încânta orice încăpere în care va fi plasată.

WILD OAK WEATHERED

RUSTICAL OAK NATURAL USA

WILD OAK OLD BASSANO

WILD OAK NATURAL OILED

RUSTICAL OAK NATURAL OILED

RUSTICAL OAK WEATHERED 2

RUSTICAL OAK BROWN USA

NATURAL ANTIQUE

WILD OAK PEBBLE GREY

NATURAL OILED

OLD BASANO

PEBBLE GREY

OAK BC SILVERBACK 2

SILVER BACK GREY

WHITE WASH

USA BROWN

WEATHERED

CARBON

MOCCA BLACK

RUSTICAL OAK WHITEWASH